__IP Zwolle is een merknaam van Office Training Centrum
info@officetrainingcentrum.nl
038 46 00 660
Home
Trainingen
Open Leercentrum
Locatieverhuur
Examens
Contact

De unieke methode van IP Zwolle

_

Hoe werkt de methode van IP Zwolle, en waarom is onze methode zo succesvol?Beginnen wanneer u wilt
Als u een training gaat volgen bij IP, kunt u beginnen wanneer u wilt. Als u ons vandaag belt, kunt u desgewenst morgen aan de slag. Na afloop van elke trainings-sessie kunt u direct een afspraak maken voor de volgende keer. U zit dus niet vast aan eenn vaste avond, middag, of ochtend. Eventuele ziekte of onregelmatige werktijden zijn daarom absoluut geen belemmering. U bepaalt zelf wanneer en hoevaak u wilt komen trainen - zolang het maar binnen onze openingstijden is natuurlijk.

Oefenen zo vaak als u wilt

Iedereen is anders. Sommige mensen gaan op hoog tempo door hun training heen, anderen willen liever wat langer oefenen of hebben meer individuele begeleiding nodig. Bij IP kan iedereen terecht: alle cursisten kunnen net zo vaak en zo lang trainen als zij zelf willen. Er is geen limiet aan het aantal trainingsuren of de begeleiding door de docent. De prijs van een training is voor iedereen hetzelfde, en staat van tevoren vast.

Individueel, persoonlijke begeleiding
U krijgt als cursist uw individuele computer in ons trainingscentrum en u werkt in uw eigen tempo. En zit u even vast, dan helpt de docent u zo weer op weg. Zodra u een vraag heeft, komt de docent bij u en niet andersom. De docent is steeds in de buurt om te helpen, om tips te geven, en om dingen uit te leggen. En uiteraard om u een kop koffie of thee in te schenken.

Jarenlange ervaring, duizenden cursisten

Met inmiddels zo'n 30 vestigingen door heel Nederland, is IP Zwolle de grootste particuliere computeropleider van Nederland. Onze trainingsmethode is al meer dan 10 jaar in ontwikkeling, en heeft zijn succes inmiddels bij vele cursisten bewezen. In 2006 volgden meer dan 9000 mensen een training bij IP. We zijn er erg trots op dat onze cursisten na hun eerste training vaak een tweede volgen, omdat ze het zo leuk vonden!
Wilt u weten wie u voorgingen? Bekijk een greep uit onze referenties!


In de praktijk, stap voor stap

  1. U meldt zich aan bij IP training bij Office Training Centrum in Zwolle, en kiest een datum en tijd voor uw eerste training.
  2. U neemt plaats achter een individuele computer en zet de hoofdtelefoon op.
  3. U volgt de instructies die u wordt gegeven middels video's
    U kunt deze stoppen wanneer u wilt, en u kunt desgewenst stukken herhalen.
  4. U leest in uw persoonlijke trainingsboek, en maakt er aantekeningen in als u wilt.
    Het boek is zo opgebouwd, dat het na de training ook een uitstekend naslagwerk is.
  5. U oefent de leerstof met uitgekiende oefeningen.
  6. U vraagt uitleg aan de altijd aanwezige docent. Zo vaak en zo lang als dat nodig is!


Meer informatie of een proeftraining
Maak eens een afspraak bij Office Training Centrum in Zwolle om een goede indruk te krijgen van de IP-methode. Tijdens een gesprek leggen we u graag uit hoe alles in zijn werk gaat. Het is zelfs mogelijk om een gratis proeftraining te volgen, zodat u de IP-methode zelf kunt ervaren!

Een afspraak maakt u telefonisch (038) 460 06 60, invulformulier of u verzendt een mailtje naar info@officetrainingcentrum.nl.

Overzicht van alle trainingen
Klik hier voor een overzicht van alle trainingen in ons open leercentrum